Een verfdruppel aan de zijkant van je verfemmer, hoe frustrerend kan het zijn? Naast dat het verspilling van verf is wil je natuurlijk ook niet dat je kleding eronder zit. Helaas is dit voor veel schilders nog een bekend probleem. Je zou denken, hier moet toch een oplossing voor zijn? Dit is precies wat Niels en Albert dachten. Elke druppel die langs de verfemmer liep, was er één teveel. De vele frustraties werden een obsessie. De obsessie werd een oplossing en de oplossing werd hét product. Na 2 jaar lang ontwerpen, testen en ontwikkelen, is het nu eindelijk werkelijkheid.

“De ideale verfemmer, gemaakt dóór schilders en bedoeld vóór schilders”

Vakfrustatraties

Iets simpels los je natuurlijk op met iets simpels. De gebruikelijke inzet verfemmers van tegenwoordig zijn beslist niet om over naar huis te schrijven. Misschien een mooie oplossing voor het behouden van je staalblik, maar Niels en Albert denken hier anders over. Uit frustratie maar bovenal liefde voor het vak, ervaring en duurzaamheid hebben zij een eigen emmer ontwikkeld. Nooit meer een druppel aan de zijkant van je bakkie, maar rendement halen uit je verf en alles wegsmeren. Iets wat elk schildershart sneller doet kloppen!

Een simpele oplossing

De beste ideeën zijn vaak het simpelst. Zo ook bij de droom verfemmer van Niels en Albert. Door de verfemmer rijkelijk te beleggen met lijnen aan de binnenkant, onderscheiden zij het product van de rest. Het gebruik van een roller in combinatie met de lijnen zorgt voor de perfecte verfverdeling, púúr genot. Daarnaast zorgt de goot aan de bovenkant van de verfemmer dat al het verf wordt opgevangen als je je kwast afsmeert. Door de openingen in de goot stroomt de verf geleidelijk terug in de verfemmer. Bij een verfemmer hoort natuurlijk een hendel en dat maakt het gebruik van een staalblik overbodig. Deze kun je voortaan thuis laten liggen! Met GEEMMER worden je uren rendabel en kun je je bezig houden met het geen waar je goed in bent, schilderen!